Scientologia – o alta religie “minunata” din Romania

Stiati despre minunata biserica scientologica? Sunt niste oameni senzationali care sunt aproape de nevoiasi si ii ajuta pe toti indiferent de diferentele rasiale, de averea pe care neajutoratii o au sau de problemele intampinate de catre sarmanii oameni. Desigur ca si ei au nevoie de tot suportul nostru, lucru foarte normal de altfel intr-o tara civilizata. Stiati ca si Tom Cruise plus multe alte persoane de marca sunt acerbi sustinatori ai acestei religii? Deci ce mai asteptati? Aderati la o noua religie ce promite cu adevarat ceva…
NOT!
Biserica Scientologica – o noua modalitate (in tara noastra) de a extorca bani de la prosti
Sefii acestui cult fac tot posibilul necesar pentru a lasa oamenii fara banutii stransi o viata intreaga. Nu conteaza ca esti o batranica sau un om de afaceri. Nu conteaza ca esti un prostovan sau un geniu. Important este sa donezi si sa ii lasi sa iti spele creierul.

De ce spun asta?
In clipa in care ti se cer bani in numele credintei exista o mare problema. Una este sa donezi pentru nevoiasi si sa stii ca acei bani vor ajunge cu siguranta acolo unde trebuie, altceva este sa dai bani doar pentru a primi niste cacaturi de pliante. In US deja exista scandaluri uriase datorita excrocarii oamenilor, scandaluri ce deja au umplut presa si internetul. Oamenii si-au pierdut casele pentru a urma religia, au ramas fara economiile de o viata iar din cate putem afla din diferite surse mai mult sau mai putin credibile anumite persoane chiar au murit subit in clipa in care au renuntat sa mai sponsorizeze sau au cerut banutii inapoi. In cateva tari europene cultul scientologic a esuat lamentabil, practicile acestuia fiind interzise din simplul motiv ca… este excrocare. Legea si-a spus cuvantul si a reusit sa ii scape pe oameni de niste excroci penibili imbracati in haine de circari (no offence).

Cine urmeaza o astfel de religie?
Oamenii slabi, oamenii ce fac parte din turmele de oi gata sa urmeze orice handicapat auto-proclamat Dumnezeu (sau macar un semi Dumnezeu)

Ce se va intampla in Romania?
O gasca de dobitoci mai mult sau mai putini bogati vor sponsoriza acest cult (in cazul nostru probabil cei saraci vor pune botul), dupa care vor ramane cu buza umflata. La cine se vor plange? La presa si pe la toti care sunt dornici sa le acorde atentie. De ce inca mai sunt bagati in seama cei care participa la jocuri piramidale sau se trezesc prostiti de nu stiu ce cacat de guru supersonic care arde femeile la poponet, le jepcareste de bani iar apoi dispare in ceata? Se tepuiesc dupa ce au vazut atatea cazuri identice gen caritas, delfinii sau MISA? Isi merita soarta. Sa nu mai planga ca niste muieri proaste ca le-a furat cineva bombonica de la nas. Prostia se plateste scump.

Cine ia masuri?
La noi… nimeni. In afara destul de multi. Grupuri gen Anonymous, oameni ce au fost excrocati, familii dezbinate datorita “credintei”, ii preseaza non-stop si le publica toate secretele ce “scapa” din ghearele cultului.

Unde sunt locatiile excrocilor?
Momentan la noi au aparut cateva corturi prin diferite locatii din intreaga tara. Prin Iasi dar am inteles ca au fost si prin Bucuresti.

Cele mai bune exemple de dobitocenie scientologica si masuri luate impotriva lor
http://www.youtube.com/results?search_query=scientology sau Google

5 Responses to “Scientologia – o alta religie “minunata” din Romania”

January 26, 2009 at 2:23 pm

Băieţii ăştia ar trebui luaţi la scărmănat. Nici eu nu cred că banii ajung acolo unde se spune. Modalitatea asta de a trage bani de unii creduli – şi sunt mulţi – poate acoperi tot felul de activităţi… colaterale… Nu sunt de acord ca unul sau altul să ceară bani punând religia la înaintare…

viola
July 21, 2009 at 9:17 pm

totul mi se pare un mare rahat cu aceasta scientologie, thetani operationali si nu stiu ce planeta RH132 unde chipurile locuiau oamenii acum 15 trilioane de ani…….DOAMNE FERESTE. ….sunt tulburata de faptul ca oamenii au ajuns sa creada in asemenea bazaconii…..ma intreb,oare ce le lipseste?……..ramane un mister…..este trist si nefiresc ce se intampla…….

steluta
March 9, 2010 at 1:34 pm

Daca nu stiti exact despre ce e vorba,cel putin nu mai comentati.ati avut ocazia sa cunoasteti personal pe cineva din acest grup?putem invata si noi cite ceva de la ei,iar despre bani,nimeni nu te forteaza sa dai,la noi ortodox nu se cer bani?si inca ce. fiecare are optiunea de a alege.

alexandru
October 8, 2010 at 12:22 am

draga Steluta ori faci parte din secta lor, esti cu capu, sau absolut neinformata.
exista varianta: http://www.youtube.com tastezi scientologie secta si ai SUTE de inregistri video de la televiziuni prestigioase, gen CNN … ca ei SUNT O SECTA; SI DISTRUG INDIVIDUL&FAMILIA&BANII. sunt implicati in nenumarate scandaluri&procese. lasa optiunea de a alege ca ne-am prins noi la cate tepe am luat ca romani… hai sa iti spun eu cum faceti voi, aveti cred ideea de telemarketing ( suni 100, din care un anumit procent va cumpara MEREU). la fel si aici:HAI SA AFLI, NU TE OBLIGA NIMENI, NU TE COSTA NIMIC, DECIZIA ESTE A TA SI NUMAI A TA… Sunt prinsi in hora respectivii, te califici la pana la un anumit nivel, iar dupa aia costa, STAI ASA SA NU UIT, DCA NU AI BANI MUNCESTI PE GRATIS LA EI toata viata.
SECTAAAAA.
va rog sa va informati, insa nu de ei… cititi presa, sau dati cautari pe youtube si uitati-va la cate vieti au distrus, uitati-va in ochii acelor martori care au scapat din ghiarele lor…
NU VREM O SECTE in ROMANIA.

vera
July 19, 2011 at 11:25 am

draga alexandru
persoane ca voi nu pot intelege adevarata etica, cuvintele tale spun tot,pt. informatia ta scientology exista pt. oameni ca tine,iti dau un consiliu,dute si fa doar 2 cursuri,,dianetica ,, si ,,etica,, nu costa mult,apoi iti voi cere o parere,nu judeca inainte de a atinge scopul, in ceea ce priveste banii-ai idee cite persoane lucreaza in aceasta biserica?-toti sunt platiti in functie de nivelul de CARIERA ce o formeaza in decursul timpului, isi tocesc coatele pe acele banci pt ca sa dea persoanelor obiective CORECTE ceea ce nu suntem in stare sa invatam nici in scoli, de asta se duce de ripa toata tara , pt. ca avem incredere mai multa in ,,parlamentari aberati total,, ,, preoti pedofili,, si ,,psihologi mai nebuni decit nebunii,,-nu-mi spune ca nu ai auzit de ei!
draga alexandru
am vazut si eu imaginile alea de pe youtube,te asigur ca asa ceva nu se intimpla in scientology,sunt imagini date de psihiatria din Bòrn-germania pt. a denegra imaginea acestora ,incit sunt convinsi de puterea pe care o au scientology (vindecarea mintii umane)-ceea ce psihiatria nu a putut face in 100 de ani.
-crezi ce vrei-dar e pacat ca aceasta SCOALA A MINTII sa fie umiliata de persoane ca voi, chiar nu vezi in ce lume traim?
si inca ceva -CIND TE DUCI LA PSIHIATRU NU PLATESTI,SAU LA BISERICA?-CE TI-AU DAT EI IN SCHIMB?
PS:SUNT ORTODOXA.

Regim Hotelier