Rezervari la Regim Hotelier

Rezervarea se face indicand cu exactitate tipul de apartament solicitat, numarul de persoane, ora si data sosirii, ora si data plecarii, dar si datele complete pentru un posibil contact imediat.

Rezervarea va fi confirmata pe basa disponibilitatii in acel moment, si dupa plata unui avans stabilit in functie de numarul de zile de cazare.

Cazarea se face incepand cu orele 13.00; pentru exceptii va rugam sa solicitati in momentul rezervarii.

Eliberarea apartamentului se face la orele 12.00; pentru exceptii va rugam sa solicitati in momentul rezervarii.

Plata se poate face in numerar, prin transfer bancar sau prin mandat postal, cheltuielile de transfer fiind suportate de client. Plata se face anticipat pentru toate perioada de cazare.

Tariful de cazare:

Pretul de inchiriere al apartamentelor este indicat in euro fara tva, si se calculeaza in lei la cursul de schimb BNR din ziua platii. Pentru rezervari ce depasesc 15 zile se acorda un discount de 10%, iar pentru mai mult de 30 zile un discount de 15%.

Clientul este responsabil pentru pagubele materiale aduse apartamentului, trebuind sa depuna un depozit minim de 100 euro ce ii va fi restituit la plecare dupa ce personalul nostru a verificat starea apartamentului si a constatat ca acesta nu a suferit nici un fel de pagube, altfel, in cazul constatarii lor, personalul nostru va evalua valoarea pagubelor care se vor retine din depozit, iar daca va fi necesar se va achita si diferenta, pana la acoperirea pagubei in totalitate.

Societatea noastra este responsabila de buna functionare a tot ceea ce priveste apartamentul, exceptie facand cazurile particulare care nu depind direct de gestiunea noastra, de exemplu lipsa electricitatii, a apei, a gazului, cablului TV, stricarea liftului etc, in acest caz daca problema persista, in functie de posibilitatea noastra va oferim in schimb un alt apartament. Nu ne asumam nici o resonsabilitate pentru obiectele de valoare sau banii lasati la vedere sau nepazite.

Curatenia este efectuata in mod gratuit o data la 3 zile si schimbul lenjeriei o data la 6 zile, iar la cerere se pot efectua platind 5 euro doar pentru curatenie, sau 10 euro schimbul lenjeriei.

Fiecare apartament este prevazut cu un set complet de lenjerie pentru fiecare pat, 2 prosoape mari , un prosop mic, iar bucataria este complet utilata pentru a putea gati, farfurii, pahare, tacamuri etc, tv prin cablu si cu antena satelitara, aer conditionat, telefon si internet. ( la cerere).

Transportul se poate efectua la cerere, de la si pana la aeroport, costul fiind de 20 euro (dus) intre orele 9.00 am si 23.00 pm, sau 30 euro intre orele 23.000 pm si 09.00 am, in functie de disponibilitatea noastra.

Pentru mai multe informatii :

Regim Hotelier