Frumoasa si tatuajul

Actriţa Scarlett Johansson, posesoarea celor mai frumoşi sâni de la Hollywood conform unui top realizat de site-ul Access Hollywood, are un singur tatuaj micuţ pe braţul stâng.

Este vorba de un cerculeţ foarte colorat ce ilustrează un apus de soare desenat într-o manieră copilărească.
S-au făcut diverse comentarii legate de tatuaj, cum că ar fi fals sau că ar avea semnificaţii ascunse, anumiţi stilişti chiar şi-au dat cu părerea că acesta nu este deloc estetic şi nu are ce căuta pe braţul senzualei Scarlett Johansson, stricându-i imaginea.

Scarlett Johansson are acest tatuaj de peste un an de zile şi bârfele n-au hotărât exact semnificaţia sa.

2.Angelia Jolie

Angelia Jolie este cea mai fotografiată actriţă de la Hollywood şi posibil şi cea mai tatuată.

Cel mai vizibil tatuaj este cel de pe braţul stâng şi este format din patru rânduri ce reprezintă coordonatele geografice internaţionale ale locurilor de naştere ale celor trei copii adoptaţi şi a fetiţei sale naturale.

Cambodgia, de unde provine fiul său Maddox, Etiopia, de unde vine micuţa Zahara, Namibia, unde Angelina Jolie a dat naştere fetiţei sale Siloh, şi Vietnam, de unde l-a adoptat pe micuţul Pax Thien, sunt datele imprimate pe braţul acesteia. Tatuajul este realizat în locul în care Angelina a avut tatuat numele fostului său soţ, Billy Bob Thornton, şi un dragon chinezesc.

Jolie mai are tatuată litera M pe o palmă, un tribut adus mamei sale, Marcheline Bertrand.

Deasupra acestui tatuaj actriţa are imprimată o rugăciune budistă în dialectul khmer pentru Maddox şi un citat din Tennessee Williams “O rugăciune pentru sufletele sălbatice închise în colivii”. Momentan, Angelina Jolie şi-a împodobit corpul cu 13 tatuaje, dar numărul lor ar putea creşte oricând.

3. Charlize Theron

Charlize Theron, câştigătoare a Premiului Oscar pentru rolul de prostituată ucigaşă din “Monster”, este fericita posesoare a două micuţe tatuaje. Ambele se află pe picioarele lungi ale actriţei, unul dintre ele reprezintă un peştişor şi este desenat lângă gleznă, iar celălalt reprezintă o floricică poziţionată lângă degetele de la picioare.

4.Jessica Biel

Jessica Biel, pe care am văzut-o pentru prima oară în serialul de televiziune “7th Heaven”, devine în 2003 graţie talentului actoricesc o adevărată vedetă Hollywood.

Actriţa are schiţat un tatuaj micuţ în partea dreaptă a abdomenului ce ilustrează un porumbel ce cară o rămurică în plisc.

5.Drew Barrymore

Actriţa Drew Barrymore, pe care am văzut-o ultima oară în pelicula “He’s not that into you”, are o mică colecţie de tatuaje, dintre care: trei îngeri ce ţin o cruce pe care este inscripţionat numele mamei sale, un fluturaş şi un desen floral în partea dreaptă a abdomenului. O cruce îi împodobeşte glezna piciorului şi, dacă ne chinuim puţin, vom observa şi lună pe degetul mare de la piciorul drept.

6.Megan Fox

Chiar dacă nu ar putea concura cu Angelina Jolie pentru rolul de “cea mai fotografiată”, frumoasa actriţă Megan Fox nu se lasă mai prejos când vine vorba despre tatuaje.
Actriţa, care şi-a început cariera la vârsta de 16 ani, are nici mai mult, nici mai puţin de şapte tatuaje, fiecare dintre acestea plasat în locuri speciale.

Astfel, Megan Fox şi pictat o lună şi o stea de mare pe glezna dreaptă, un portret al celebrei Marilyn Monroe pe braţul drept, un tatuaj mic ce reprezintă două valuri care se întrepătrund, pe încheietura mâinii stângi, numele “Brian” în zona inghinală, textul “a fost odată o fată care nu a ştiut ce este iubirea până când un băiat i-a frânt inima”, pe partea stângă a cutiei toracice, şi “cu toţi vom zâmbi fluturilor strălucitori”, în partea din spate a umărului.

Megan Fox s-a remarcat în anul 2007, când a interpretat impecabil un rol în filmul “Transformers”.

7. Jessica AlbaSuperba actriţă din “The Fantastic Four” are tatuat pe partea din spate a gâtului un model floral accesorizat cu o gărgăriţă, un caracter sanscrit care semnifică o floare de lotus pe încheietura mâinii drepte şi un tatuaj mic pe spate care reprezintă o fundiţă.

Jessica Alba şi-a început cariera ca actriţă la vârsta de 13 ani, când a apărut în “Camp Nowhere” şi în “Secret World af Alex Mack” (1994).

8. Eva Longoria

Exotica şi simpatica Eva Longoria se poate lăuda cu o colecţie generoasă de tatuaje mici. Micuţa actriţă (se spune că are doar 1,57 metri) şi-a tatuat o stea în interiorul încheieturii mâinii stângi, pe cealaltă încheietură are trecută data nunţii în cifre romane, o floare tatuată pe spate, în partea de jos, pe partea din spate a gâtului este tatuat cuvântul “nouă”, acesta fiind numărul de pe tricoul soţului, şi într-un loc intim, iniţialele acestuia, TP.

După o carieră care începuse cu stângul, Eva Longoria se laudă cu un succes neimaginat înregistrat cu rolul din “Desperate Housewives” (Gabrielle Solis).

9. RihannaCântăreaţa de culoare este şi frumoasă, şi celebră. După ce a beneficiat de o bună mediatizare odată cu lansarea primului ei album, pe vremea când încă purta două codiţe, Rihanna a apărut din nou în lumina bliţurilor aparatelor foto, după scandalul cu iubitul ei, Chris Brown.

De-a lungul timpului, cântăreaţa “care a trecut de la fata bună la cea rea” a înlocuit cele două codiţe cu multe tatuaje şi o mulţime de piese în tendinţă.

One Response to “Frumoasa si tatuajul”

May 24, 2009 at 3:24 pm

În România de azi, bunãtatea e o marfã rarã. Nu mã gîndesc la filantropia negustoreascã a celor care nu dau decît pentru a primi ceva în schimb, nici la surîsul bolînd pe care îl oferã lumii martirii de profesie. Nu cer sã devenim toþi surori de caritate sau predicatori ai pãcii mondiale. Nu bunãtatea ca ideologie mã intereseazã. Ci simpla capacitate de a recunoaºte binele acolo unde el existã ºi de a face binele ori de cîte ori îþi stã în putinþã. Dar, de fapt, vreau încã ºi mai puþin: refuzul de a trãi cu îndîrjirea detectãrii relelor ºi strãdania de a nu face rãul pe care poþi sã-l faci. Pare puþin, dar în contextul autohton, e cvasi-imposibil. Oamenii noºtri publici se ocupã de dimineaþa pînã seara cu pescuitul de bube (sau cu inventarea lor), iar dacã pot face cel mai mic rãu, se grãbesc sã-l facã. Nu lasã nimic pe mîine. Toate “talentele” sînt preþuite mai mult decît bunãtatea. De vreme ce bunãtatea trece tot mai des drept o specie a prostiei, ziaristul bun e ziaristul arþãgos ºi dur, politicianul bun, cel care “înþelege politica”, e politicianul combativ, care ºtie sã-ºi joace muºchii, sã strîngã maxilarele ºi sã manevreze, dezlãnþuit, dejecþii, televiziunea bunã e cea care face rating pe bazã de hãrþuialã ºi caft. Managerul descurcãreþ, bãrbatul macho, femeia macho (“de carierã”), adolescentul obraznic, ºoferul agresiv, ºeful cu mînã de fier, ºmecherul, bãgãreþul, bãºcãliosul, toþi par sã aibã o unicã strategie: sã nu fie luaþi de fraieri, adicã sã nu aparã înconjuraþi de nimbul vetust al bunãtãþii.

Regim Hotelier