Cerere de casatorie

Subsemnatul, Alexandru, in varsta de 20 de ani, semne particulare nici unul, tip constitutional atletic, coleric, domiciliat in Cernavoda, de profesie eletrician, scriitor si administrator de calculatoare, cel mai nenorocit din orasul lui natal, va rog a-mi aproba achizitionarea legala a persoanei Alexandra in calitate de sotie, incepand cu data de 16.03.2005, pe o perioada nedefinita.
Mentionez ca obtinerea susnumitei imi este necesara pentru :
-prepararea meselor zilnice;
-intretinerea unui climat de intelegere fata de ocupatiile mele de ordin spiritual;
-calcat, spalat, stat la cozi, platitul la timp al abonamentului cablu-tv, al luminii, chiriei, telefonului, precum si asigurarea diferitelor reparatii de natura casnica ce se vor ivi;
-mentinerea sanatatii si bunei mele dispozitii in parametri optimi, prin mijloace constitutionale specificate in legea nr.1;
-adeziunea plina de recunostinta la orice voi face, ca este bine sau rau;
-ingrijirea strict personala a eventualilor copii ce pot emana din nenumaratele mele activitati.
Drepturile care le va avea Alexandra sint :
-dragostea nelimitata fata de mine;
-munca in societate si la domiciliu;
-o masa pe zi
Solicit aceasta aprobare avand in vedere sansa de care ati putea profita atat dumneavoastra cit si altii, in cazul acceptarii cererii. In schimbul acestei sanse, pretind urmatoarele :
-una bucata televizor color, cu antena parabolica;
-mobila ultimul ragnet
-una bucata Dacia 1410, cu roata de rezerva
-apartament cu sase camere (minim) plus pivnita, pod, baie dubla, debarale, piscina, o ditamai curtea si alte accesorii ce nu le-am mai amintit dar sint foarte folositoare. Apartamentul (sau vila) va fi situata de preferinta undeva in apropierea centrului.
-suma zilnica de 2.000.000 lei (sau aceeasi cifra in dolari) necesara desfasurarilor mele specifice.
Daca imi sunt satisfacute aceste cerinte, ma oblig sa nu-mi bat nevasta decit la nevoie (urgente), sa-i intretin un ridicat ton moral in timpul indeplinirii obligatiilor sale mai sus pomenite si sa o indemn sa se bucure sincer de succesele mele, prezente si viitoare … de am sau de voi avea.
Declar prin prezenta ca orice abatere de la alineatele mentionate, duce la retragerea in mod automat a tuturor drepturilor conjugale, precum si la confiscarea salariului numitei Alexandra pe termen nedefinit.
Alatur la aceasta cerere Legea nr.1, in care se specifica pe larg avantajele de care va beneficia (in mod gratuit) susnumita Alexandra prin generozitatea pe care o am.

LEGEA NR.1
(norme, instructiuni, contraventii)
Articolul 1. – este strict interzisa inscrierea la cuvant al persoanei Alexandra in lipsa unei adeverinte semnate de sot.
Articolul 2. – se interzice folosirea baii de catre Alexandra in afara orelor de program.
Articolul 3. – este prohibita orice convorbire telefonica neavizata cu trei zile inainte de catre sot. Numarul convorbirilor telefonice avizate la care Alexandra va avea dreptul vor fi 3 pe luna.
Articolul 4. – salariul lui Alexandra, cit si eventualele cistiguri suplimentare vor fi depuse, cu semnatura de primire, in sertarul incuiat cu lacatul al sotului.
Articolul 5. – imbracamintea va fi cusuta de mana, in camera de cusut.
Articolul 6. – orice obiect de uz personal al ei va fi vazut si aprobat de sot bineinteles.
Articolul 7. – a) (acasa, in sufragerie, la chemarea sotului) Alexandra va purta un costum negru cu alb, cu dungi verticale, de cinepa, cu tricoas galben din matase, prevazut cu un decolteu simplu, discret, trapezoidal, avand baza mica la zece centimetrii sub buric. Pantofii de lac, cu toc ortopedic, fara fundite dar cu crampoane. Ciorapii fumurii cu modele de papagali, gandaci, gratare, sau brotacei. Glezna va fi stransa intr-un mic corset ghimpat. b) (la bucatarie) imaginea trebuie sa fie aceea a unei femei statuare, imbracata intr-o rochie-furou neagra, lunga pana la podea, cu un buchetel de margarete prins in decolteu. Manusi negre pana la cot, palarie alba, cu o calota tripla la inaltime fata de cea normala, ornamentala. In picioare cizme de cauciuc roze cu fundite. c) (la baie) O fusta conica, hainuta va avea umerii supradimensionati, enormi, iar peste o vesta scurta care va ajunge, daca va putea, la jumatatea bustului. Se adauga un sal lung de doi metri, captusit cu matase. Daca salul este prins in centrifuga masinii de spalat Alexandra nu isi va striga sotul in ajutor, dar nici nu va opri masina. Pur si simplu isi va incorda muschii gatului. d) (camera de studiu – de fapt o debara modificata) rochie clopot dintrun material lucios ce imita pielea crocodilului sau pantaloni cu buzunare sac si bluzon de iuta. Tenesi e) (in timpul maturatului sau calcatului, etc) Rochie-pulover, pe cap caciula indiferent de vreme, cinci perechi de strampi si peste un pardesiu cu un fermuar lung de la poale pana`n gat. f) (batutul covoarelor) Jacheta violet, fusta mini cu pantaloni albi pe dedesubt, cizme electroizolante. g) (la servitul mesei) Alexandra nu va purta nimica pe ea in caz ca sotul nu va avea pofta sa manance si va avea pofta de alceva.
Articolul 8. – cu privire la timpul liber al lui Alexandra va lipsi cu desavarsire si fara pareri de rau.
Articolul 9. – orice intalniri sau biletele schimbate cu persoane necunoscute indiferent de sex sint strict interzise. La aniversari Alexandra va purta o rochie larga, genuchere cotiere, chilotei tanga din portelan cu o inchidere centralizata si la gura va fi legata cu bandaj.
Articolul 10. – Intreaga Lege nr.1 va fi agatata pe usa apartamentului (sau poarta vilei). Acest articolul cuprinzand activitatile cotidiene de o mare importanta, va fi studiat cu maxima atentie de catre Alexandra.
Obligatoriu de 14 ori pe saptamana recitirea Legi nr.1

PROGRAM DE ACTIVITATE

Ora 5.00 – Va pregati silentios micul dejun pentru o singura persoana, va efectua gimnastica de inviorare.
Ora 6.00 – cu deosebita grije si dragoste, Alexandra isi va trezi sotul pentru un breakfast (mare atentie ca acesta sa se scoale bine dispus, astfel ziua de lucru este compromisa).
Ora 6.30 – Alexandra isi va adormi la loc sotul, vorbindui dulce si facandui vant cu evantaiul.
Ora 7.00 – Alexandra va pleca la serviciu, pe care il va efectua constiincios
Ora 15.00 – Alexandra va face piata, avand grije sa aleaga cele mai bune produse si la pret cit mai mic (pe care il va suporta la cerere din propriul salariu).
Ora 16.00 – Alexandra va pregati masa de pranz, ornando cu flori.
Ora 16.20 – Intampinarea sotului care vine obosit de la serviciu, se va face cu entuziasm dar si cu tact. Daca el nu vine pentru ca nu a plecat, se va proceda din nou la trezirea lui pentru masa.
Ora 16.30 – servitul mesei intro ambianta senina, plina de optimism. (Alexandra va spune citeva glume mai ales ca acuma are si ea dreptul sa manance).
Ora 17.00 – spalatul si stersul vaselor, cu cantec.
Ora 17.15 – Alexandra va spala rufe sau va face curat prin casa, la alegere. (in orice eventualitate insa, este obligatorie pastrarea linistei pentru a nu tulbura odihna de dupa masa a sotului)
Ora 18.05 – sotul face dus; Alexandra ii va citi ceva prin usa intredeschisa.
Ora 18.15 – Alexandra va coase si va calca
Ora 19.45 – servitul cinei.sotia isi va privi cu admiratie sotul, fara sa se atinga de mancare. Va fi bineinteles sumar (vezi art.7 litera g) si, daca solicita cu 24 de ore inainte, poate purta un sort cu buline si sosete in picioare.
Ora 20.20 – dupa ce Alexandra spala vasele, urmeaza zece minute de odihna in timpul careia Alexandra va lauda rezultatele muncii sotului.
Ora 20.30 – Alexandra se va pregatii temeinic in vederea activitatilor de a doua zi, prin : exercitii fizice, lecturi adecvatei varstei, calcule de economie, solutii pentru ai face pe plac sotului.
Ora 23.10 – Alexandra trebuie sa il puna la curent pe sotul ei cu intamplarile de prin tara.
Ora 23.35 – Masaj indelung al sotului. Scarpinat pe spinare. Apoi Alexandra va trece la actul conjugal
Ora 0.30 – Alexandra va citi cu glas cintat dintro carte usoara, care il adoarme pe sotul ei, apoi ii va veghea somnul aparandul de tantari, iar daca nu sint tintari ii va veghea somnul din dragoste pana la ora 4.15.

Regim Hotelier